Aanstaande donderdag zijn wij bij hemelvaart uitzonderlijk geopend!

Aanstaande donderdag zijn wij bij hemelvaart uitzonderlijk geopend!

Bilzen Mysteries bezorgt je een onvergetelijk dagje uit.

Bilzen Mysteries bezorgt je een onvergetelijk dagje uit.

Op zoek naar een origineel dagje uit? Ontdek dan Bilzen Mysteries in Alden Biesen. Met een algemene rating van 9/10 op Tripadvisor is dit een activiteit die je niet mag missen met topacteur Jan Decleir in de hoofdrol.

pijlke

Dagje uit België

Wekelijks zijn er tal van leuke evenementen in België. Bilzen Mysteries is er zo één. Dankzij een tablet en hoofdtelefoon beleef je dit evenement in real Time. In Bilzen Mysteries ben je zelf “figurant” in een wandelfilm. Dit interactief avontuur is voor jong en oud!

Een dagje uit met het gezin

Bilzen Mysteries heeft zelfs gezinsarrangementen op maat waarin de prijs van uw tickets zijn inbegrepen. Zo kan jij ook de prachtige streek in en rond Bilzen ontdekken.

 

Bezoekerservaringen

Bilzen Mysteries is een echte familieattractie.
Dat blijkt uit de laaiend enthousiaste reacties van alle gezinnen die Bilzen Mysteries beleven.
Speciaal voor kinderen is Bilzen Mysteries tijdens de Belgische schoolvakanties 7 op 7 open. 

  5 star review  Fantastic. The multimedia tablet was exceptional. Incredible use of technology to create an interactive experience.

  thumb Rob Maitland
  2/18/2017

  5 star review  Gisteravond heb ik de opening van Bilzen Mysteries mogen bijwonen. Een fantastische audio visueel belevingsparcour waar letterlijk en figuurlijk de historie & het heden intens met elkaar verbonden zijn. Chapeau!

  thumb Ans Wouters
  10/08/2016

  5 star review  Zeer mooi, je bleef luisteren naar het verhaal. Zeer origineel je weet niet wat je kan verwachten in elk stuk. Lichtshow was af dikke proficiat.�

  thumb Graziëlla Manfredi
  8/03/2017

Reserveer nu jouw tickets!

pijlke