Aanstaande donderdag zijn wij bij hemelvaart uitzonderlijk geopend!

Aanstaande donderdag zijn wij bij hemelvaart uitzonderlijk geopend!

Bilzen Mysteries bezorgt je een onvergetelijk dagje uit.

Bilzen Mysteries bezorgt je een onvergetelijk dagje uit.

Op zoek naar een origineel dagje uit? Ontdek dan Bilzen Mysteries in Alden Biesen. Met een algemene rating van 9/10 op Tripadvisor is dit een activiteit die je niet mag missen met topacteur Jan Decleir in de hoofdrol.

pijlke

Dagje uit België

Wekelijks zijn er tal van leuke evenementen in België. Bilzen Mysteries is er zo één. Dankzij een tablet en hoofdtelefoon beleef je dit evenement in real Time. In Bilzen Mysteries ben je zelf “figurant” in een wandelfilm. Dit interactief avontuur is voor jong en oud!

Een dagje uit met het gezin

Bilzen Mysteries heeft zelfs gezinsarrangementen op maat waarin de prijs van uw tickets zijn inbegrepen. Zo kan jij ook de prachtige streek in en rond Bilzen ontdekken.

 

Bezoekerservaringen

Bilzen Mysteries is een echte familieattractie.
Dat blijkt uit de laaiend enthousiaste reacties van alle gezinnen die Bilzen Mysteries beleven.
Speciaal voor kinderen is Bilzen Mysteries tijdens de Belgische schoolvakanties 7 op 7 open. 

  3 star review  Het is een heel mooi domein waar je met de tablet een hele mooie nachtwandeling doet. Opzich is het heel knap ineen gestoken maar mocht het toch wat spectaculairder… Een oranje/rood licht bootst vuur en vlam na maar waar is er rook en vuur? Er zou een galg staan maar in realiteit stond er niets… En dit vind ik wel heel spijtig! Naar het einde toe zwakt het verhaal ook enorm af. Ik zou het voor de 15€ toch nog iets meer uitgewerkt hebben. Maar zeker de moeite om het toch eens te doen!

  thumb Tom Devogelaere
  10/22/2016

  5 star review  Ik en onze ganse groep hebben er geweldig van genoten! Een echte aanrader. Ook heel vriendelijke service!

  thumb Marie Ange
  8/19/2017

  4 star review  Mooie wandeling op een toplocatie, de koude en mist van deze avond gaven nog iets extra sfeer!

  thumb Bart Quanten
  12/29/2016

Reserveer nu jouw tickets!

pijlke