Bilzen Mysteries bezorgt je een onvergetelijk dagje uit.

Bilzen Mysteries bezorgt je een onvergetelijk dagje uit.

Op zoek naar een origineel dagje uit? Ontdek dan Bilzen Mysteries in Alden Biesen. Met een algemene rating van 9/10 op Tripadvisor is dit een activiteit die je niet mag missen met topacteur Jan Decleir in de hoofdrol.

pijlke

Ontdek Bilzen: maak je gezinsuitstap compleet.

Na het spannende politiespel Het Complot is er in de regio nog zoveel meer te ontdekken! Bilzen biedt tal van leuke activiteiten die perfect zijn voor gezinnen met kinderen. Laat je inspireren en geniet van een onvergetelijke dag vol avontuur, ontspanning en plezier voor het hele gezin. 

Hier zijn enkele geweldige tips voor een dagje uit in de prachtige regio Bilzen:

🍽️ Geniet van lekker eten en drinken

Kom voor of na het spel tot rust bij een van de gezellige eetgelegenheden in de buurt. Bij ’t Gasthuis of de Boomgaerd kun je genieten van heerlijke lokale gerechten en verfrissende drankjes. ’t Gasthuis ligt in een gebouw dat ooit pelgrims en reizigers onderdak bood.

 

🚗 Rondrit met elektrische ‘groene’ wagentjes

Ontdek het Haspengouwse landschap op een milieuvriendelijke manier! Huur een elektrisch wagentje en maak een avontuurlijke rondrit door het groene landschap. De kinderen zullen het geweldig vinden!

 

🚴‍♂️ Fietsen huren bij het Toeristisch Onthaal

Verken Bilzen en omgeving op twee wielen! Huur een fiets bij het Toeristisch Onthaal en maak een fietstocht langs de prachtige Haspengouwse velden en boomgaarden. Een leuke en actieve manier om samen met de kinderen de regio te ontdekken! In het Toeristisch Onthaal zijn gratis routes ter beschikking.

 

🏛️ Stadswandeling in Bilzen-centrum

Wandel door het charmante centrum van Bilzen en ontdek de rijke historie en cultuur. De sfeervolle straatjes en gezellige pleinen maken het een perfecte plek voor een gezinswandeling.

 

🌳 Wandelen in Haspengouw

Verken de adembenemende natuur van Haspengouw. Maak een wandeling door de glooiende heuvels en geniet van de rust en schoonheid van het landschap. Perfect voor een ontspannend familie-uitje! Vanuit Alden Biesen vertrekken er tal van wandelingen, kort en lang.

 

🧺 Picknicken op een van de leuke plekjes

Bestel een picknickmand en geniet van een heerlijke lunch in de buitenlucht. Kies voor een mooie plek in Alden Biesen of tussen de hoogstamboomgaarden op het vlonderpad. De ideale manier om samen met de kinderen van de natuur te genieten.

 

🛹 Vrijetijdssite de Kimpel

Op zoek naar een plek waar de kinderen hun energie kwijt kunnen? Bezoek vrijetijdssite de Kimpel! Hier kunnen ze skaten of plonsen in het FUNBAD van het zwembad met een leuke waterspeeltuin. Of ze kiezen voor de buitenspeeltuin. Ouders kunnen ondertussen ontspannen met een drankje bij een van de twee horecazaken of een wandeling maken in het nabijgelegen natuurgebied de Katteberg.

 

Previous
Next

💡 Op zoek naar nog meer tips?

Bekijk ze allemaal op: https://www.visitbilzen.be/tipsvoorkids

 

Bezoekerservaringen

Bilzen Mysteries is een echte familieattractie.
Dat blijkt uit de laaiend enthousiaste reacties van alle gezinnen die Bilzen Mysteries beleven.
Speciaal voor kinderen is Bilzen Mysteries tijdens de Belgische schoolvakanties 7 op 7 open. 

  positive review  Heel leuk, verrassend, leerrijk ?

  Koen Miermans
  5 januari 2020

  positive review  prachtige voorstelling! Aanrader met 5 sterren!

  Mieke Grazia Dupr
  5 januari 2020

  positive review  het was knap, leerrijk en super gezellig.

  Ann Peeters
  4 januari 2020
Scroll naar boven
Scroll naar top