Bilzen Mysteries | bereikbaarheid

Bereikbaarheid. 

Locatie:

Bilzen Mysteries
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen, België 

Wegenwerken Alden Biesen

De wegenwerken zullen in Bilzen plaatsvinden op : 19 + 20 + 21 juni (nachtwerk: van 20u30 tot 7u.)  Bij regenweer gaan de werken niet door en zullen ze opnieuw ingepland worden op het einde van de reeks van uit te voeren werken.  Dit zal dan in de loop van september/oktober zijn. Het betreft de op- en afrit van de E313 richting Luik:  De oprit (vanuit Bilzen richting Luik) zal zeker 3 nachten afgesloten zijn; De afrit (Bilzen-Hoeselt) zal vermoedelijk 2 nachten (max 3 nachten) afgesloten zijn. Exacte gegevens hieromtrent zullen nog bezorgd worden. De werken zullen op de E313 aangegeven worden al van voor de afrit Diepenbeek.  Zodat men reeds in Diepenbeek kan afrijden en zo verder richting Bilzen. Net voor de afrit Bilzen-Hoeselt zullen de werken uiteraard opnieuw aangegeven worden. Indien de weggebruikers de afrit in Diepenbeek zouden missen kan de omleiding via de afrit in Tongeren en zo via Riemst terug naar Bilzen gevolgd worden.

Ruime parking

Parkeren is gratis, ook voor bussen.

 Goed om weten

Bilzen Mysteries vindt plaats op het domein van de Landcommanderij Alden Biesen. Op deze open site worden regelmatig evenementen en congressen georganiseerd. Afhankelijk van de periode en het tijdstip van uw bezoek kan u hiermee in aanraking komen (bv. bezoekers, opbouw, decors …). Deze activiteiten kunnen echter geen aanleiding vormen om tickets om te ruilen of de waarde ervan terug te vorderen. Wij doen er alles aan om uw beleving van Bilzen Mysteries zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Om het domein van de Landcommanderij Alden Biesen en de attractie toegankelijker te maken voor onder meer personen met een beperking worden er van oktober 2018 tot het voorjaar 2019 werken uitgevoerd. Bilzen Mysteries kan al die tijd optimaal worden beleefd. Eventuele wijzigingen van het parcours zullen duidelijk worden aangeduid.