Aanstaande donderdag zijn wij bij hemelvaart uitzonderlijk geopend!

Aanstaande donderdag zijn wij bij hemelvaart uitzonderlijk geopend!

Het ideale dagje of weekendje uit, met z’n tweetjes of met het hele gezin!

pijlke

Bezoekerservaringen

Bilzen Mysteries is een echte familieattractie.
Dat blijkt uit de laaiend enthousiaste reacties van alle gezinnen die Bilzen Mysteries beleven.
Speciaal voor kinderen is Bilzen Mysteries tijdens de Belgische schoolvakanties 7 op 7 open. 

  3 star review  Het is een heel mooi domein waar je met de tablet een hele mooie nachtwandeling doet. Opzich is het heel knap ineen gestoken maar mocht het toch wat spectaculairder… Een oranje/rood licht bootst vuur en vlam na maar waar is er rook en vuur? Er zou een galg staan maar in realiteit stond er niets… En dit vind ik wel heel spijtig! Naar het einde toe zwakt het verhaal ook enorm af. Ik zou het voor de 15€ toch nog iets meer uitgewerkt hebben. Maar zeker de moeite om het toch eens te doen!

  thumb Tom Devogelaere
  10/22/2016

  5 star review  Ik had toevallig de advertentie van Bilzen Mysteries zien voorbijflitsen en dacht, dit wil ik wel is doen. Dezelfde avond nog naar Bilzen gereden en ik moet zeggen. Het was geweldig. We hebben genoten van een stukje geschiedenis, gebracht met de middelen van nu. Super!

  thumb Marleen Wns
  11/06/2016

  4 star review  Zeer mooi project met sjieke lichtinstallaties die afgestemd zijn op het verhaal. Zeer goeie manier om de geschiedenis van Alden Biesen te leren kennen. Fijne wandeling, maar wel jammer dat er geen acties ondernomen werden om de wandelpaden ijsvrij te maken…

  thumb Lydia Eykenboom
  1/08/2017

Reserveer nu jouw tickets!

pijlke