Bedden van Bilzen – Wat zeggen de gasten over Bilzen Mysteries?

Limburg is dé toeristische trekpleister van België. Sporten, onthaasten, natuur en cultuur, je vindt het hier allemaal. Bilzen Mysteries biedt met de avondbelevenis Het Verhaal en sinds kort ook de speuractie Het Complot twee unieke attracties samen in Alden Biesen. Jaarlijks komen duizenden mensen naar Bilzen, én daar horen weekendjes of weekjes weg bij.

Bilzen is niet de grootste, oudste of chicste. Maar er wordt twee keer zo hard genoten van de kleine dingen: een zonnig terras, een oprechte ‘goeiedag’. Zonder lawaai, drukte en andere grootstadskwaaltjes. Bilzen combineert de gezelligheid van een typisch Zuid-Limburgse stad met een modern toeristisch aanbod dat voortdurend in ontwikkeling is. Het historische centrum en de Landcommanderij Alden Biesen getuigen van een rijk cultureel verleden. In de stadsparken en in de idyllische Haspengouwse omgeving is het heerlijk genieten van de natuur. Wist je dat in Alden Biesen zich de grootste hoogstamboomgaard van Vlaanderen bevindt? Bilzen is bovendien dé ideale uitvalsbasis om Maastricht, Tongeren of Luik te verkennen. Vanuit Bilzen kan je alle kanten uit.

Geen toerisme zonder logies. In deze reeks laten we de gezichten achter de bedden van Bilzen aan het woord. Mensen die alles in het werk stellen om vakantie in Bilzen zo leuk en relax mogelijk te laten verlopen. Wat denken zij over Bilzen Mysteries, en wat is de invloed ervan op het toerisme?

We vroegen aan enkele logiesuitbaters uit Bilzen wat hun gasten vinden van Bilzen Mysteries.

Vakantiehuis Biesonder
B&B ’t Solveldje
Martin’s Rentmeesterij
Ecoglamping De Krekelwei
Scroll naar boven
Scroll naar top